Twee jassenmerken voor dit najaar

Het najaar en de winter komen er weer aan en het is tijd om de zomerkleding achterin je kast te stoppen en de warme truien tevoorschijn te halen. Regen, kou en sneeuw; de komende maanden is het belangrijk om je warm aan te kleden. Daarbij mag een warme winterjas niet ontbreken. Heb jij er nog eentje van vorig jaar of ben je wel toe aan een nieuwe? Na het lezen van dit artikel is dat laatste zeker het geval. Hieronder vind je twee jassenmerken die je dit najaar in je kast moet hebben hangen. Voor welke ga jij?

Jassen van Colmar

Het merk Colmar bestaat al sinds 1923. Oorspronkelijk was het een familiebedrijf. Het is een sportief jassenmerk. Vroeger vond je van Colmar vooral skijassen, maar tegenwoordig dragen ook veel golfers jassen van dit merk. Een Colmar jas is over het algemeen klassiek met een modern tintje. Sinds 2009 zijn er de “Colmar Originals”, die terugvallen op de klassieke collectie van Colmar, maar dan anno nu. Colmar heeft jassen voor zowel dames als heren en voor zowel de winter als de herfst. Als tussenjas kun je een zogenoemd Down Jacket dragen. Deze jas is gevoerd met dons en veren, maar je kunt ook kiezen voor een dikkere versie die je goed warm zal houden in de winter. Een Colmar jas is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen en ziet er altijd stijlvol uit. Deze jas is dan ook perfect voor mensen die van eenvoudigheid en klasse houden.

Jassen van Moose Knuckles

Wat sportiever wordt het met een Moose Knuckles jas. Het Canadese merk Moose Knuckles is jonger dan Colmar en bestaat sinds 2009. Sinds dat jaar richt dit merk zich op het maken van winterjassen van hoge kwaliteit. Winterjassen van Moose Knuckles zijn stevig, sportief en tegelijk luxueus. Je herkent ze ook wel aan het logo van het merk. Dit komt voor op elke jas. Op de meeste jassen is het logo met een metalen plaatje op een van de mouwen aangebracht. Je kunt bij een Moose Knuckles jas bovendien ook bijpassende accessoires kopen. Zo maakt het merk ook bodywarmers, mutsen en petten, net als gewone kleding zoals hoodies, jogggingbroeken en T-shirts. Voor je het weet is je hele kledingkast gevuld met de comfortabele kleding van Moose Knuckles. Daarnaast maakt het merk ook nog eens jassen en kleding voor kinderen.

Kies de juiste winterjas

Weet jij al voor welke van deze twee hippe jassenmerken je gaat? Welke het ook wordt, je zult stijlvol voor de dag komen in je nieuwe winterjas, terwijl je ook lekker warm blijft. Een win-win situaties dus.